M
info@print-compagnie.be
09 277 24 30
Foreestelaan 3A, 9000 Gent
info@print-compagnie.be

09 277 24 30

Catalogi & Gadgets

Wij werken samen met verschillende leveranciers om u een zo uitgebreid mogelijk gamma van textiel te kunnen aanbieden. U vindt in onderstaande links al een groot gedeelte van onze collectie terug.

STANLEY STELLA

Stanley is clever en een tikkeltje rebels.

Het moderne T-shirt draagt een boodschap uit die krachtiger is dan ooit. Een boodschap waaruit blijkt dat trendy ook synoniem kan zijn van duurzaamheid. En dat we de natuurlijke rijkdommen kunnen benutten zonder het milieu te belasten.

Stanley & Stella is een toonaangevend bedrijf op de imprint markt dat kwalitatieve en modieuse kleding produceert op duurzame wijze. Duurzaam ondernemen is dan ook een kernwaarde die Stanley & Stella op alle vlakken toepast. Van de keuze van de vezels, de productie, de distributie en de verpakking tot in uw garderobe. Wij maken kleding om van te houden, ontworpen een optimale pasvorm en vervaardigd door vakmensen die eerlijk worden beloond.

Op die manier kan je met fierheid je merk op onze kleding plaatsen.

EUROPEAN CATALOG

Een verzamelcatalogus van meer dan 40 merken. Als huismerken vind je hierin Kariban en Proact, maar ook B&C, Fruit of the Loom, Gildan enzovoort. in deze catalogus vind je T-shirts, polo’s, sweaters, softshell, fleece, caps, sportkledij en tassen. De stock van al deze artikelen kan online bekeken worden via deze link.

TEXTIEL EUROPE

Een verzamelcatalogus van meer dan 50 merken en 2100 producten. Europa’s grootste aanbod voor promotie- en werkkledij. Als huismerken vind je hierin SG, Mantis Regatta maar ook B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Russel enzovoort. In deze catalogus vind je T-shirts, polo’s, sweaters, softshell, fleece, caps, sportkledij en tassen. De stock van al deze artikelen kan online bekeken worden via deze link.

TOPPOINT

De grootste leverancier in relatiegeschenken. Je vindt in deze catalogus balpennen, aganda’s, electronica, gvie aways, kantoor en zakelijk, tassen.

PROJOB

Werkkleding gemaakt door en voor de echte vakman

ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden.
Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit.

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

B&C COLLECTIION

Van uniformen tot merchandising, met B&C hebt u precies de juiste stijl bij de hand waaraan u de perfecte boodschap kunt toevoegen. Via deze site kan u de volledige collectie van B&C bekijken.

THE CATALOGUE

Gifts

URBAN CLASSIC

JAMES HARVEST

James Harvest is de meer verfijnde werkkledij. Deze collectie is onderverdeeld in 3 lijnen.

Green Bow is de classieke colledtie Tijdloze kledij die nooit verveelt.

Red Bow is klassiek met een leuk accentje.

Purple Bow is de meer trendy collectie

PROMOTIONAL BRANDS

DE BALLONNEN CATALOGUS

In deze catalogus vindt u ballonnen in alle kleuren en vormen + toebehoren zoals pompjes, sluitingen enzovoort.

Verder ook allerhande feestartikelen zoals papieren vlaggetjes, feesthoedjes, fietswimpels enzovoort

CONTINENTAL CLOTHING – EARTH POSITIVE – SALVAGE

Een verzamelcatalogus van 3 merken. Zij specialiseren zich in degelijke en tegelijkertijd mileuvriendelijke kledij.

Kledij die gemaakt wordt in veilige werkomstandigheden en 100% geen kinderarbeid

VLAGGEN & BANNERS

Catalogus nog niet beschikbaar. Prijzen op aanvraag.

QUALITY CHOICE GADGETS

SHOPPING TEAM

MORE THAN GIFTS

MEER VRAGEN?

Voor verdere vragen mag u ons steeds contacteren
of bekijk alvast onze online catalogi.

OPENINGSUREN

maa t.e.m. don
08u30 - 12u00 13u00 - 17u00
vrij
08u30 - 12u00 13u00 - 15u00
zat & zon gesloten

BESTEL NU!

Voor een snelle offerte op maat
kunt u steeds ons contactformulier invullen.